Publicatie boek en livestream met prof. Dirk de Wachter

Ervaringen na 5 jaren eindelevensverhalen optekenen zijn vanaf nu gebundeld in het boek Afscheid dat verbindt – Praten over het levenseinde (uitg. Lannoo). Het is een voorrecht om met mensen te mogen praten die weten dat hun leven ten einde loopt. Ook de interviews met nabestaanden waren intieme momenten van delen van geluk en verdriet om een overleden geliefde.

Op 8 oktober vindt om 19.30 u. aan de Arteveldehogeschool een gespreksavond plaats over dit boek, samen met psychiater Dirk De Wachter, met nabestaanden en met een palliatief verpleegkundige. De plaatsen ter plekke zijn volzet, maar je kan thuis volgen via Livestream. Meer info hier.

Er was al wat media-aandacht voor het boek. In De Gentenaar

Hilde (52) schrijft getuigenissen over nakend levenseinde neer: “Praten over dood en afscheid helpt”

en in Tertio. De komende weken komt er nog extra aandacht in andere media.